2. liga neregistrovaných - 8. kolo


30.04.2024

V netradičním termínu způsobeném státním svátkem si dala dostaveníčko družstva k dalším litým bojům v lize neregistrovaných. Dnešní hrací program je nazván jako 2. liga, ale hned na počátku je ochuzen o jeden duel, když zápas Zelených Žraloků s A.D.S. atelier byl odložen.

V úvodním utkání se utkaly týmy Kovo Hery a JIS TGM. Domácí po skvělém vstupu do soutěže prožívají útlum, neboť poslední dvě utkání prohráli, ale dnes chtěli tuto černou sérii přerušit. Hosté již potrápili nejednoho favorita, takže výsledek byl otevřený. Úvod však jednoznačně ovládli hráči Kovo Hery, když v poločase vedli 2:0 s převahou 46 kuželek. Ani ve druhé části domácí v tempu nepolevili a hosté neměli žádnou účinnou odpověď. Hráči Kovo Hery se tak vrátili do vítězného módu a navíc uštědřili hostům potupného kanára.

Ve druhém utkání přivítal nováček soutěže Bohemia sekt Relax Hrádek. Úvod utkání výrazně ovlivnil přílet čarodějnice, která domácí hráče zaklela. Těm se nedařilo vůbec nic a hostující Relax Hrádek pouze navyšoval vedení. V poločase byl stav 2:0 a plus 155 kuželek ve prospěch Relaxu Hrádek. Domácí navíc nastoupili pouze se třemi hráči a tudíž bylo o výsledku rozhodnuto. Druhá polovina se tak dohrávala pouze z povinnosti a hráči Relaxu Hrádek s přispěním čarodějnice uštědřili domácím kanára.

Závěrečný duel dnešního čarodějnického dne svedl dohromady družstva z elitní společnosti HBH a H-sport. Úvodní čtveřice přinesla nádherné a dramatické souboje, které vyústily v smírný stav a domácí hráči HBH měli pouho pouhé dvě kuželky k dobru. Dramatický duel pokračoval i ve druhé části. Nadšeně bojující hráči H-sportu drželi s favoritem krok prakticky do posledních hodů. Nakonec díky větším zkušenostem a i s notnou dávkou štěstí uhájil favorizovaný HBH vítězství.

 

 1._a_2.kln_08b